Telias email om Tvillingabonnemang

Några medlemmar har fått information från Telia gällande tvillingabonnemang.

I det avtal vi har med Telia ingår att en fastighet kan ha flera boxar inkopplade och om Telia mitt i avtalet tar betalt för tjänster som ingår så blir det avtalsbrott. Samverkansgruppen har varit i kontakt med vår kundansvarig på Telia som nu också meddelat Telias kundtjänst att de 6 föreningar i Vara som har avtal med Telia inte skall debiteras för Tvillingabonnemang. Om någon fastighetsägare får en faktura på denna tjänst skall fastighetsägaren kontakta kundtjänst så att beloppet kan krediteras.

Styrelsen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.