Lägesrapport

Grävning inom VA-området:

Totalt har har 28 km grävts i månadsskiftet februari-mars. Grävningen fortsätter nu norr om Long mot Kåsentorp för att därefter följa upp tidigare grävning vid Lagmanstorp, med stick ner mot respektive fastighet. Nästa steg är sedan att gå från Long mot Vara för att knyta ihop med tidigare grävning,

 

Grävning inom bredbandsområde:

Märkning av uppsatta kopplingsskåp pågår. Kvarstår vissa sträckor både i Jung och i Håkantorp. Under april månad ska blåsning av fiber påbörjas i dessa områden, vilket som blir först beror på vilket som först blir färdigt.

Det här inlägget postades i Lägesrapport. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.