Extra Föreningsstämma

Den 7 juli hölls en Extra Föreningsstämma i Skarstad Bygdegård. Stämman behandlade två frågor, dels undertecknandet av samverkansavtal med Vara kommun och dels att ge styrelsen rätt att besluta om byggstart av projektet.

 

Stämman beslutade att föreningen skall underteckna samverkansavtalet med Vara kommun. Man gav också styrelsen rätt att besluta om byggstart av projektet. Innan byggstart skall byggkostnaden presenteras för medlemmarna. Anslutningsavtal och markavtal skall vara tecknade samt kapitalinsats vara inbetald.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.